Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
lustafutok

A kezdetek

Juci · 7 hónapja
Sziasztok! 
Hát hol is kezdjem...? Olyan hosszú története nincs igazából annak, hogy hogyan jutottam el addig az elhatározáshoz, hogy futni kezdjek. Inkább az idő volt hosszú, mire rávettem magam (gondolom ez ismerős nektek is). “Mint minden nő, én sem vagyok elégedett az alakommal”, így hát arra gondoltam, hogy valami kéne... igazából ma “kezdtem” el, vagyis hát ma megtettem az “első lépést”.
Ma gyors tempóban sétáltam 40 percet, és tetszett:) tudom, ez még nem egy maraton lefutása, de kezdetnek nem rossz :) szerintem :) most egy hétig minden nap próbálom a sétálás idejét növelni, és jövő héten (mire az “új” városomban találok alkalmas helyet is rá,) 10 perc futást/10 perc sétát váltogatva próbálom majd edzeni magam. Hát közben majd motivációkat rakok ki:) 
Erőt, egészséget, sok motivációt és szép napot kívánok nektek!???????? Sziasztok!????
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Juci
Sziasztok!☺️ Juci vagyok!:) Ez a blog azért készül, hogy támogassam a kezdő futókat, motivációt nyújtsak nektek☺️ (Meg persze magamnak is, én is szintén “kezdő” vagyok.) Remélem, hogy a napi bejegyzéseim motiválnak majd és erőt/kitartást adnak majd.☺️???? Szóval, kezdjük is! Sok erőt és szép napot kívánok!????